marți, 13 ianuarie 2009

Moment of truth

În cam vreo 2 ore aşa e momentul adevărului în ceea ce priveşte proiectul de IE. Vom vedea cât de bine au reuşit unii sau alţii să-l păcălească pe tata Google să-i pună pe prima poziţie vorbind despre punctuleţe şi steluţe, cât de mult le-au priit unora tehnicile de promovare „pseudo-virală” cu poze şi link-uri porno pe forumurile Moodle, sau cât de mult ne-a citit sau nu lumea.
Personal am plecat cu nişte aşteptări destul de ridicate şi cu multă speranţă relativ la proiectul de IE (despre restul materiei, poate altă poveste). Pe drum însă, văzând ce întorsătură au luat lucrurile în ogrăzile vecine mi-a mai pierit avântul. Am încercat să fac lucrurile cât de bine am putut. N-am acceptat însă să scriu doar de dragul de a scrie şi nici să poluez şi să consum timpul şi spaţiul altora doar în speranţa de-a mai aduce 10-15 vizitatori.
Vom vedea cât de mult rău sau bine am făcut privind aşa lucrurile (şi nu ca pe un task de împlinire personală şi profesională cum am văzut la colegi mai bine cotaţi). Până atunci, vă invit să mai aruncaţi un ochi pe site, pe blog, sau pe twitter care au crescut într-o saptămână cât trebuiau să crească într-o lună :D . [FDA Notice: Steroids are not good for your health!]

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tisc tisc, steluta e nemultumita ca nui-ai dat link si sa stii ca numai punctuletul era cel care vroia sa pacaleasca pe cineva! Steluta nu are nici o vina!

Acum serios, fiecare site/blog are cititorii pe care ii merita. Voi vreti sa fiti un fel de Dilema si noi un fel de Revista presei cu Mircea Badea. Care e problema?

miChou spunea...

Dragoş, nu m-am supărat, şi n-am zis că ar fi vreo problemă. Îmi exprimam doar dezamăgirea faţă de un lucru care avea potenţial şi care n-a ieşit aşa cum ar fi putut să iasă.
Cât despre link, n-am pus tocmai ca sa nu se simtă cineva jignit or something. Îmi pare rau dacă intenţia mi-a fost interpretată altfel.
Între noi fie vorba îmi pare chiar bine că a ieşit în top pe Google un site care are un conţinut chiar OK şi promovat, până la urmă prin mijloace destul de verticale :)
miChou

PS: în opinia mea sunteţi mai sus de revista presei cu Mircea Badea :P