duminică, 15 februarie 2009

Why?

Nu-nţeleg nevoia unor oameni de-a arunca cuvinte sub protecţia anonimatului...

LE: În momentul ăsta mă deranjează mai mult faptul că respectivul comentariu nu e semnat, decât conţinutul lui (care pe undeva e îndreptăţit, pentru că, în afară de foarte puţine cazuri cu toţii avem un anume grad de duplicitate în noi...)

8 comentarii:

Anonim spunea...

> /dev/null

Nu merită, dacă a vrut să fie anonim înseamnă că este cineva nesemnificativ. Ignoră-l.

miChou spunea...

şi ce fac dacă sunt pe Windows? :P

Dragos spunea...

De ce? pentru ca sunt lasi. Pentru ca sunt injunghiatori pe la spate. Pentru ca te urasc, fara sa iti poti da seama de asta.

De asta sunt de parere ca notele trebuie sa fie PRIVATE , si fata de colegii tai... there is no other way :)

miChou spunea...

Dragoş, eu aş evita să folosesc cuvinte atât de dure. Din mai multe motive: primul ar fi că ştiu că e uşor să „get carried away” şi să loveşti în cei din jur *tare*, când ai o zi/săptămână/lună/etc. proastă. A-ţi controla reacţiile poate fi uneori mai uşor decât pare, şi-n plus, când eşti în spatele anonimatului, motivaţia de-a face asta, scade şi ea.
Al doilea motiv este că, dacă e să dăm crezare datelor, e vorba de unul din colegii de la CA + C3. Şi nu cred lucrurile astea despre nici unul din ei :)
Cât despre note private and stuff... aia e cu totul altă discuţie ;-)

Dragos spunea...

Tocmai , e usor sa lovesti, se mai intampla (si mie) , dar de aici si pana a te ascunde cand faci asta e cale lunga . Asta da dovada nu doar de enervare, ci si pur si simplu de rea - intentie. Nu e chestie de "get carried away", ci pur si siplu de invidie sau frustrare sau ceva asemanator (nu dispare nici uan din ele cu una cu doua).

"Al doilea motiv este că, dacă e să dăm crezare datelor, e vorba de unul din colegii de la CA + C3. Şi nu cred lucrurile astea despre nici unul din ei :)"

Eu cred. E drept, conteaza sa si te frigi odata ca sa crezi...

Sper ca nu ai interpretat mesajul meu ca o geenralizare... sunt daor unii (destuld e putini) cu atitudinea asta de care zic, dar sunt.

miChou spunea...

N-am generalizat. M-am fript suficient cu generalizări ca să n-o mai fac :D

Anonim spunea...

Bun venit pe la mine.

In privinta anonimilor, am si instaurat o regula pe la mine pe blog, prin care avertizez din start ca sterg comentariile anonime. Desigur, unele sunt mult prea savuroase ca sa le pot lasa in pace :D

P.S.: iti stiam doar summer of code-ul :D Pana m-am uitat pe profil la tine mai bine.

Anonim spunea...

Daca ti-as zice de unde ne "stim", ar fi prea usor.

Uite un link ...


www.flickr.com/photos/mtranda