luni, 27 octombrie 2008

Post-travel

Motto: «Scrieţi copii, scrieţi orice, numai scrieţi!»
Se fac deja 5 zile de când m-am adunat de pe drumuri. Pe undeva pe la 1200 de cadre, însumând mai bine de 10 giga. Şi pe măsură ce trec prin ele, mi se pare că am din ce în ce mai puţine cadre memorabile, care să spună ceva sau care să merite arătate. În rest... parcă numai declanşări aleatorii, instinctuale. Wtf is wrong with me? :-s Poate că Andrei avea până la urmă dreptate...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cineva le trage RAW :) Sunt curios dacă te ajută cu ceva chestiunea asta. Eu de câteva zile sunt exclusiv pe JPEG Medium size Normal quality şi nu mă plâng deloc!

E bine că ai unde să tragi poze. Eu am tot stat în casă şi n-am apucat să fac nimic. Abia aştept să mă întorc în Bucureşti unde am maşina la dispoziţie să încep să bat ţara în lung şi-n lat.

miChou spunea...

De cele mai multe ori justific tragerea RAW prin lenea de-a avea mereu grijă la WB şi posibilitatea de-a face noise reduction în post procesare (din punct de vedere al noise-ului Olympus mai are puţin de lucrat :) ). În rest... nu mi-e foarte clar care sunt motivele.
Cât dacă m-a ajutat. Sunt cu certitudine câteva situaţii unde cu JPEG aş fi avut mai multe probleme. În rest.. poate că e doar snobism :(

Cât despre ajunsul în Bucureşti, dacă ai nevoie de ajutor la batut dau o mână şi un ochi de ajutor imediat :D

Irina spunea...

Şi totuşi... aş vrea să văd ceva din Veneţia toamna. Dau la schimb poze de vară :) ce-i drept nu făcute de mine.... poate data viitoare.

Anonim spunea...

Şi blogul nostru este up! :)