luni, 9 februarie 2009

Wtf?

on STD: «Eu am stat in banca a treia si nu prea am putut sa fac nimic vreo jumatate de ora, dar dupa aceea au stat cuminti la catedra, au mai plecat pe rand...»

(da, ştiu, mă enervez degeaba... fucked up world...)

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ce examen? Paote se rezolvă de la anul.:P

miChou spunea...

Sisteme Tolerante la Defecte, nu scrie-n post? :P

Anonim spunea...

Eh, nu știu toate cursurile după litere. Deși cred că ar fi trebuit.

Irina spunea...

Hahahaha...

La mine devenise aproape un hobby înainte de examene să vin relaxată şi să mă aşez în banca întâi, după care până venea proful să mă angajez în orice activitate care NU are legătură cu examenul (citit - beletristică, povestit, etc.).

Mă uitam la colegii mei cei disperaţi, care cum încercau să stea cât mai în spate, deşi era evident că atâta timp cât banca întâi e pe jumătate liberă, cineva va fi mutat acolo... mi se părea amuzant, sincer!

Am chiar impresia că unii ne priveau ciudat, pe noi ăştia care nu învăţam până în ultima secundă dinainte să înceapă examenul sau care (oroare!) povesteam despre vreun film în acele 5 minute care ar fi putut fi folosite să mai îngraşi din porc...

La fel fac şi acum la master, şi cam tot aşa se uită colegii mei la mine. Deci şi la ASE e la fel :)

Culmea e că de când m-am prins că dacă toată lumea se comportă într-un anumit fel în sesiune în general şi înainte de examen, nu trebuie să fac şi eu la fel, învăţ mai uşor şi mai bine şi iau note mai mari. Instinctul ăsta de turmă ne omoară!

Anonim spunea...

Si care e problema???!! Fix tu te-ai gasit sa comentezi care ai mentionat pe grup ca la SE "atmosfera este relaxata la examen" (asta e un fel de se poate vorbi si copia). Nu cred ca esti tu in masura sa dai lectii de moralitate care ai trecut PT-ul cum stim cu totii (daca nu era amicul tau mic si zambaret mai faceai tu tema 2 la pastele cailor si promovai materia tot atunci). Nu este prima oara cand iei astfel note/promovezi materii doar fiindca esti amic cu cine trebuie. Ma opresc aici si sper ca pe viitor inainte sa debitezi astfel de ineptii sa te analizezi pe tine (suntem colegi de 5 ani si te cunosc prea bine ...)

miChou spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
miChou spunea...

Îmi cer scuze dacă te-am deranjat cu ceva sau dacă ţi s-a părut că vreau să dau lecţii de moralitate. Nu era cazul.
În plus, dacă zici că ne ştim de 5 ani, poate era mai folositor pentru amândoi să-mi zici chestiile astea direct.

Sper măcar că acum te simţi mai bine, anonimule (aproape inginer, presupun).